sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Blogi uudistuu näin vuoden tauon jälkeen

Lukeekohan tätä enää kukaan?
Pidin tästä blogistani aikoinaan, mutta kirjoitusintoni laantui sen myötä kun aloin seurustelemaan.
Painonikin nousi sen myötä. Yllättävää.
Olen varsin itseironisella tuulella, mutta yritän silti keskittyä kirjoittamaan jotain järkevää, sillä viimeksi kun olen kirjoittanut, painoin 65 kilogrammaa. Nyt, minä - tämä valtava sotanorsu / valtamerilaiva - painan 90.2kg. Häpeän itseäni. Tai enemmänkin häpeän itsekurini puutetta. Tähän kappaleeseen kirjoitan ympäripyöreitä lauseita ja haukun itseäni ja siirryn sitten johonkin konkreettisempaan. Läskiläskiläskiiiii! Kamalaa katsoa itseään peilistä, kun hetkessä on muuttunut keskikokoisesta tytöstä lihavaksi naiseksi. Näytän kammottavalta ilman vaatteita. En ymmärrä miten mieheni edes viitsii katsoa minua nykypäivänä.

Okei, siirrytäänpä ihan asiaan. En ole koskaan kannattanut rutiineja, joten nyt päätin ottaa itseäni niskasta kiinni. Hampaiden pesu aamusin, sängyn petaaminen aamuisin. Laskujen maksaminen ajallaan. Keskittyminen syömiseen (lue: syömättömyyteen) ja liikuntaan. Nyt sanana on suunnitelmallisuus. Haluan muuttua myös ihmisenä, haluan kyetä hoitamaan pakolliset arkiaskareeni aivan kuten muutkin ihmiset. Sen sivussa haluan myös laihtua. Pysyvästi tällä kertaa. Haluan tulla pieneksi kuin keijukainen. Tavoitteeseen pääseminen vaatii  itsekuria, joten aion asettaa itselleni pieniä välitavoitteita.

Koska nyt on maanantai, voin hyvin aloittaa suunnittelemalla viikkoani. Syömisiä on melko vaikea suunnitella rahatilanteen takia, mutta luonnollisesti kalorit pyritään pitämään mahdollisimman matalalla. 800 kcal päivässä. Se on hyvä suunnitelma.

MAANANTAI 30 min lenkkeilyä + venyttely, vatsalihakset, selkälihakset ja käsivarret
TIISTAI Uintia, vähintään 1h + venyttely, vatsalihakset, selkälihakset ja käsivarret
KESKIVIIKKO Ratsastus 1h, + venyttely, vatsalihakset selkälihakset ja käsivarret
TORSTAI Kevyttä lenkkeilyä vähinttään 1h + lihaskunto
PERJANTAI Vapaapäivä, venyttely, vatsalihakset, selkälihakset ja käsivarret
LAUANTAI Keilausta / sulkapalloa tms.
SUNNUNTAI Lihaskunto väh. 30 min

Tämän viikon suunnitelma näyttäisi nyt sitten tältä. Tähän luonnollisesti lisätään mm. koulumatkat, lenkit koiran kanssa yms. Jos uskallan, niin lisään seuraavaan postauksen kuvan itsestäni. Reversethinspoa parhaimmillaan.

1 kommentti: